• För redovisning och revision tillsammans i framtiden!

Nyheter

AB KP Revision vill bli fler, är du en av dem?

KP Revision AB är en redovisning- och revisionsbyrå sedan 2001 med sex anställda.

Bland våra kunder som till huvuddelen är belägna i Sjuhäradsbygden, finns företag i varierande stolekar och branscher.
Efterfrågan på våra tjänster ökar samtidigt som vår ambition är att erbjuda våra kunder hög o snabb service. Därför söker vi nu

REVISORSASSISTENT / REDOVISNINGSEKONOM

Antingen är du nyligen examinerad, eller så har du några års erfarenhet från ekonomiarbete. Du är duktig på att bygga relationer, har hög servicekänsla och agerar affärsmässigt. Du är social, positiv och driven. Du är inte rädd för att ta egna initiativ, är noggrann samt har en god analytisk förmåga. Du har också en förmåga att se kundens behov och möjligheter. Det är viktigt att du fungerar självständigt samt har lätt för att samarbeta.

I tjänsten arbetar du nära våra kunder med varierande arbetsuppgifter såsom löpande bokföring, avstämningar, bokslut, årsredovisningar, deklarationer och revisionsgranskning.

GODKÄND ELLER AUKTORISERAD REVISOR

Du ska vara godkänd eller auktoriserad revisor, vara noggrann och analytisk samt ha en uttalad servicekänsla. Dina kunskaper är viktiga, men vi sätter högt värde på social kompetens och att du fungerar självständigt likväl som i grupp. Du har även förmågan att se kundens behov och möjligheter. Egna kunder ses som meriterande.

INTRESSERAD?

Vi utvecklas tillsammans genom både intern och extern vidareutbildning.
Tjänsterna är heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Frågor bevaras av Christopher Larsson, christopher@kprevision.se, 033-207273
Välkommen med din ansökan på mail till info@kprevision.se