Tjänster

Deklaration

 

Vare sig du är en privatperson som vill förenkla din deklaration eller ett företag som behöver professionell hjälp med skattemyndigheterna, så är KP Revision här för att göra deklarationen enkel och effektiv. Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom redovisning och deklarationsservice kan du lita på att vi tar hand om alla detaljer så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig

För privatpersoner

Vi erbjuder oss att göra din deklaration. Det kan röra sig om enstaka år eller mer kontinuerligt.  Likaså handla om fastighetsförsäljning, aktieförsäljning eller några avdrag, vad som än gäller hjälper vi dig gärna. Har du frågor eller funderingar angående våra tjänster, tveka inte att höra av dig.

För företag

Vi erbjuder att sköta samtliga deklarationer till Skatteverket för bolagets räkning. Det föreligger ett samband med redovisning och beskattning och hjälper vi till med bokslut och årsredovisning underlättar detta inlämningen av exempelvis Inkomstdeklaration 2 men det är absolut inget krav. Kontakt oss gärna för mer information kring denna tjänst.

Hör av dig